сряда, 26 януари 2011 г.

УДЪЛЖЕН СРОК


Събирането продължава!

Скъпи приятели и съработници, благодарим на Бога и на всички вас, които ни подркрепяте в молитвите с Божията любов и в даването за храм „Възкресение Христово” в Кърджали.

На 13.01.2011 г. излезе решение на Пловдивския Апелативен Съд (ПАС), което отмени незаконосъобразното решение на съда в Кърджали по повод спиране на въззивната жалба отправена от църквата до Пловдивски Апелативен Съд.

Сега, безпрепятствено църквата ще обжалва пред ПАС решението на Кърджалийски Окръжен съд от 07.10.2010 г. в което църквата е осъдена да плати 71 986 лв. и разноски от 1 993, лв. Общо: 73 980, лв.

Съдебните процедури са в ход и при най-неблагприятен развой на събитията (осъждане на църквата да заплати определената сума), приключване на делото може да се очаква не по рано от три месеца до една година. Това е и срока в който продължаваме събирането на средствата и ако всичко върви законосъобразно в този срок можем да очакваме решение от Пловдивския Апелативен Съд, за което ще ни е нобходим наличен паричен ресурс.  

За всичко - събирането на средствата и хода на делото ще ви информираме чрез, „ЗАЕДНО МОЖЕМ”!

С благодарност за всяко едно дарение, интерес и грижа от вас, нашите приятели!